הפעם הלכתי על נגב. למען הדיוק על הבירות של מבשלת הנגב בקריית גת.
בירה זהובה וקלה, רק 4.3% אלכוהול. 49 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה.מכילה מים, לתת כשות ושמרים אבל גם CO2. בסדר, אבל לא מלהיבה. זה כל מה שאני יכול להגיד עליה.
בירה כהה עם ראש גדול ופחות טעם ממה שציפיתי. יישון הבירה עם שבבי עץ אלון אולי נראה רעיון מיוחד אבל לא עשה טוב לבירה. הבירה קרמית וקטיפתית אבל לא טעימה. 5% אלכוהול. 53 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה. מכילה מים, לתת כשות ושמרים אבל גם CO2.
הבלייזר האדמונית חזקה למדי, 6.9% אלכוהול. מכילה מים, לתת כשות ושמרים אבל גם CO2. על הבירה כתוב שבמהלך היצור השרו בבירה כשות למשך שבועיים. לא עשה טוב לבירה לטעמי. הבירה מרירה מדי ואינה נעימה לשתייה.
לגמרי בלי כוונה, לא הכרתי את הבירות מקודם. לגמרי בלי כוונה טעמתי את נגב אמבר אייל אחרונה. הפעם זה הצליח. מאותם מרכיבים: מים, לתת, כשות, שמרים ו- CO2 הם יצרו בירה טעימה שכיף לשתות. לא חזקה, רק 4.9% אלכוהול וגם 53 קלוריות לכל 100 מיליליטר. אחרי כמה עשרות סוגי בירה, כנראה שהטעם שלי נוטה לכוון האייל.
פינגבאק: בירות ממבשלת הארץ: שלוש טעימות ואחת טעימה מאד | מחשבות ועוד