בירות חיטה: פרימטור וייצנביר, מייסל וייס, בנדיקטינר

השבוע היה שבוע של שלוש בירות חיטה: פרימטור הצ'כית, מייסל וייס ובנדיקטינר הגרמניות. שתיים כבר טעמתי בעבר אבל הן הופיעו הפעם באריזה אחרת ולא זיהיתי למרות השם המוכר.

פרימטור חיטהפרימטור ויצנביר

פעם שניה שאני טועם את בירת החיטה של פרימטור. השם היה מוכר לי אבל לא האריזה. ארבעה דברים לא השתנו בקשר לבירה זו: מרכיבים לא השתנו: מים, לתת חיטה, לתת שעורה, כשות ושמרים. כמות האלכוהול לא השתנתה 5%. כמות הקלוריות לא השתנתה 44 קלוריות לכל 100 מיליגרם בירה. גם חוות הדעת לא השתנתה טעם הלוואי של הבירה לא לטעמי. פעם שניה ואחרונה.

מייסל וייסמייסל וייס

אותם מרכיבים: מים, לתת חיטה ולתת שעורה, שמרים וכשות. קצת יותר אלכוהול, 5.2%. קצת פחות קלוריות 41 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה. הרבה יותר טעם. אהבתי.

 

בנדיקטינר חיטהבנדיקטינר

גם את הבנדיקטינר טעמתי בעבר, באריזה אחרת שיצאה לפני המונדיאל האחרון. מרכיבים: מים, כוהל, לתת שעורה, לתת חיטה, כשות ושמרים. 45 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה. 5.4% אלכוהול. אהבתי אז, אוהב גם היום.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.