בירות: פלנסבורגר פילסנר, וייזן וגולד

שלוש בירות ממבשלת פלנסבורגר הגרמנית.

מבשלת פלנסברג הוקמה בשנת 1888 בקצה הצפוני של גרמניה כשהיא משתמשת במי הפשרת קרחונים להכנת הבירה ובקרח מהקרחונים לקירור המרתפים. במשך שנים דבקה המבשלה בפקקים המיוחדים לבקבוקים שלה גם כאשר מבשלות אחרות עברו לפקקי שעם ואחר כך לפקקי מתכת חד פעמיים. הם מתגאים בפקקים ומשתמשים בצליל ה"פופ" של הפתיחה בפרסומי המבשלה.

פלנסבורגר פילסנרהפילסנר היא בירה טעימה. לפי המסורת הגרמנית. גם המרכיבים עומדים בתקן הטוהר: מים, לתת שעורה ותמצית כשות. רק 38 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה בלי לאבד את הטעם.  4.8% אלכוהול. הבקבוק מאפשר לשמור את הבירה במשך זמן רב יחסית אחרי הפתיחה ולשתות בנחת.

פלנסבורגר וויזןבירת החיטה, הוייזן, טעימה פחות. כוללת כמובן גם לתת חיטה אבל גם שמרים. התוצאה מוצלחת פחות. היה בה מין טעם לוואי שלא נעם לי בשתייה. רבת אלכוהול מקודמתה, 5.1% אלכוהול וגם מרובת קלוריות יותר מקודמתה: 45 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה.

פלנסבורבר גולדהבירה השלישית, גולד, טעימה כמו הפילסנר. בעלת צבע זהוב יפה. רק 39 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה. רמת אלכוהול כמו הפילסנר: 4.8%. גם המרכיבים כמו הפילסנר. בעצם אותה בירה. לא הצלחתי להרגיש הבדל.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.