נייס שוף
הבירות המיוצרת בבלגיה כבר לא מפתיעות אותי. הבלגים יודעים לייצר בירות מעולות לטעמי.
הבירה החדשה שמצאתי היא אייל בלגי כהה, עשיר בטעם, ריח, קלוריות ואחוזי אלכוהול. מיוצר מאמצע אוקטובר ועד אמצע פברואר על ידי מבשלת אשוף ונחשבת לבירה חורפית. אחרי שטעמתי, אני צריך להצטייד כדי שיהיה בבית להרבה זמן, גם בקיץ.
רכיבים: מים, שמרים, שעורה, כשות, סוכר, טימין וקורסאו. הרבה קלוריות – 80 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה. סה"כ 10% אלכוהול.
הלכה מצוין לפני האוכל, עם האוכל וגם אחרי האוכל.
קינגפישר פרמיום
בירה שונה לחלוטין. מיוצרת באנגליה על ידי מבשלת קמרונ'ס ומתהדרת בתואר בירת פרמיום מספר 1 בהודו.
בירה צלולה ופשוטה. מתאימה לרגע של צמא בלי שום דרישות נוספות. רכיבים: מים, לתת שעורה וחיטה, כשות, סירופ גלוקוז וגם צבע מאכל קרמל. 4.8% אלכוהול וגם 41 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה.
שניצר בראו
הבירה השלישית היא בירה גרמנית. מבשלת שניצר בראו הלכה הכי רחוק שאפשר מתקן הבירה הגרמני אבל בכל זאת יש למשקה טעם שמזכיר בירה.
שניצר בראו היא בירה אורגנית, ללא גלוטן. הרכיבים הדרושים לייצור הבירה הם: מים, לתת דוחן, חלבון אפונה, כשות, שמרי בירה, חומצה אסקורבית וחומר מונע חמצון.
מהרכיבים הנ"ל התקבלה בירה עם 5% אלכוהול ובה 47 קלוריות בכל 100 מיליליטר משקה.
למי שאינו רגיש לגלוטן – אני ממליץ לשתות בירה אחרת.