בירה: 1664 בלאנק

מבשלת קרוננברג 1664 מתהדרת בהיותה המבשלה היחידה על שם תאריך, שנת 1664. היא גם מתהדרת בהיסטוריה של מעל 350 שנים.

בשנת 1664 בישל ג'רום האט, שרק קיבל תעודת Master Brewer ואישור לייצור בירה, את חבית הלאגר הראשונה תוצרתו. הוא הקים מסעדה ומבשלת בירה במרכז שטרסבורג. בשנת 1850, עקב שיטפונות חוזרים שהציפו את העסק, עברה המבשלה לאזור גבוה יותר בשטרסבורג, אזור קרוננבורג. שם המבשלה נשאר האט עד שנת 1922 שאז החלו רכישות ומיזוגים. רק לאחר מלחמת העולם השניה, בשנת 1952 שונה השם לקרוננבורג. משנת 2008, המבשלה נמצאת בבעלות קארלסברג.

לפני כחמש שנים, בשנת 2015, החליטה מבשל קרוננבורג לאמץ זהות ייחודית כמבשלה צרפתית ייחודית עם הלוגו החדש קרוננבורג 1664. שאיפת בעלים, כמו בשלני בירה אחרים הייתה לבשל את הבירה הטובה ביותר שהם יכולים. הם רצו לייצר בירה צרפתית, שונה מכל האחרות.

הבירה ששתיתי, 1664 בלאנק, בירת חיטה בטעם הדרים, היא רק אחת מכמה בירות בסדרה הכוללת בירת פירות ובירה ללא אלכוהול.

היא די ייחודית. כבר במרכיבים: מים, לתת שעורה, חיטה, סירופ גלוקוז, קרמל ארומטי, חומרי טעם וריח, מיצוי כשות, קליפת תפוז וכוסברה. עם 5% אלכוהול ורק 40 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה, היא דיאטטית למדי.

לצערי היא רק מיוחדת ולא יותר. אפשר לשתות.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.