בירות: אסטרייה דאם

מבשלת דאם הוקמה על ידי אוגוסט קואנצמן דאם וג'וזף דאם בשנת 1876 בברצלונה.

הרעיון היה לבשל בירה בהירה שתתאים לאקלים הים תיכוני, להבדיל מהבירות הכהות של מרכז אירופה. אסטרייה דאם בושלה כלאגר ים תיכוני. מאז הבירה מיוצרת מאותם מרכיבים: מים, לתת שעורה, אורז, כשות ושמרים (על פי אתר המבשלה ולא כפי שכתוב בעברית על התוית) ללא תוספות או חומרים משמרים.

השעורה והכשות מגודלים על ידי יצרנים מקומיים. השמרים שהם משתמשים הם אותו זן במשך דורות רבים. אם השמרים ייעלמו או ייפגמו, הטעם של בירה אסטרייה ישתנה, ולכן הם מחזיקים שלוש עתודות של השמרים, מאוחסנות תחת אבטחה בברצלונה, ולנסיה ולונדון.

עם 4.6% אלכוהול התוצאה טעימה למדי.

פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.