בירות: קירין איצ'יבן ואסהי סופר דריי

שתי בירות יפניות שמיוצרות הרחק מיפן. יפן היא לא המקום הראשון שהייתי חושב עליו כמקור לבירה אבל אחרי שטעמתי את שתי הבירות הבאות, אני חושב שיש להם מקום טוב בכל זאת.

קירין איצ'יבן

קירין איצ'יבן היא קודם כל בירה טעימה וקלילה לשתיה, לפני שהיא מיוחדת.

ייחודה של קירין איצ'יבן הוא בשימוש בנוזלי הסינון ה ראשוני בלבד של תערובת השעורה והמים (תהליך בו הופכים העמילנים שבשעורה לסוכרים).

הבירה דלת קלוריות , רק 37 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה ומכילה רק מים, לתת שעורה וכשות.

הבירה ששתיתי יוצרה על ידי מבשלת וינשטפן הגרמנית.

אסהי סופר דריי

גם היא בירה יפנית והבירה ששתיתי יוצרה על ידי פרוני האיטלקית (שלהם בירה מעולה משל עצמם).

לעומת הקירין, לבירה אסהי מרכיבים רבים: מים, לתת שעורה, עמילן תירס, תירס, כשות ואורז. קצת יותר קלוריות, 41 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה ואחוז אלכוהול 5.2%.

שימוש במעט לתת שעורה מייצר בירה פחות מתוקה ועם פחות גוף. היא נלגמת בקלות ובקיצור כיף לשתות אותה.

למרות שהבירה מיוצרת רק משנת 1987 היא נחשבת למבוקשת מאד ביפן ואני יכול להבין למה. היא הולכת מצויין עם אוכל (להבדיל להבירות הבלגיות הכבדות) וביחד עם הקירין יש לה סיכוי טוב לתפוס מקום חשוב במקרר שלי.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.