בירות: מבשלת אוטינגר – שתיים טובות ועוד אחת טובה יותר

מבשלת אוטינגר

סיפורה של מבשלת אוטינגר מתחיל בשנת 1731 במה שהיום הוא מבשלת בראוגסטהוף פורסטקל בפורנהיים, למרגלות הר הסלברג, בפרנקוניה התיכונה בבוואריה. גלריית דיוקנאות של אבות המשפחה, אוסף תמונות גדול ושלל חפצי בישול מוזרים חושפים את ההיסטוריה המשפחתית העשירה. כמאתיים ועשרים שנים אחר כך, שושלת הקולמארים מקיימים כאן תהליך בישול מסורתי לגמרי – באמצעות מיכל בישול עשוי נחושת שממוקם ממש בלב האיזור הכפרי.

בניגוד למבשלות בירה רבות אחרות, שמחזיקות בקרקע נרחבת ומנהלות פאבים או מסעדות משלהן, מה שמאפשר להן להבטיח ולהגדיל את מכירות הבירה שלהן, לבעלי מבשלת פורנהיים פשוט לא היו האמצעים הכלכליים לצמיחה עד אמצע המאה ה -20.

אבל בשנת 1956, במרחק קילומטרים ספורים בלבד, באוטינגן, אוטו קולמר מגייס בהצלחה את הכספים הנדרשים לרכישת המבשלה. עם שמונה עובדים מלכתחילה, הקולמארס מתחילים בפעילות בישול בהיקפים גדולים בפעם הראשונה, ומייצרים כ -5,000 הקטר (50,000 ארגזים) של בירת OeTTINGER מדי שנה.

במהלך שנות השבעים צצים יותר ויותר סופרמרקטים בפאתי הערים והכפרים ברחבי גרמניה. בשלב זה, אוטו כבר העביר את ניהול המבשלה לידיו של בנו גינתר. גינתר קולמאר הוא לא רק חובב בירה, הוא מעל לכל בעל חזון. מכיוון שמגזר הגסטרונומיה כבר מבוסס היטב כאפיק מכירות לכל מבשלות הבירה האחרות, גינתר מגלה במהירות שתשתית הסופרמרקט החדשה עשויה להוות הזדמנות – מכירת בירה לצריכה פרטית בבית! עם זאת, על מנת להפוך זאת למציאות, הבירה חייבת להיות לא רק טעימה, היא גם חייבת להיות זולה יותר מאשר בתחום הגסטרונומיה.

גינתר קולמר מתחיל לבצע אופטימיזציה של כל התהליכים העסקיים. הודות לטכנולוגיה מתקדמת במפעלי הבירה והבקבוק, ווויתור עקבי על פרסום ונתינת חסות, מבשלת אוטינגר מסוגלת לייצר בירה בצורה הרבה יותר חסכונית מאשר המתחרות שלה. על מנת להוזיל את עלותם של אנשי הביניים, גינתר בחר להפיץ את המשקאות ישירות, תוך הקמת צי משאיות של החברה עצמה.

הבירות

בירת יצוא

רכיבים: מים, לתת שעורה, כשות ושמרים. 5.4% אלכוהול. 46 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה

בירת חיטה

רכיבים: מים, לתת שעורה, לתת חיטה, כשות ושמרים. 4.9% אלכוהול. 41 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה.

בירה חזקה במיוחד

רכיבים: מים, לתת שעורה, כשות ושמרים. 8.9% אלכוהול. רק 36 קלוריות בכל 100 מיליליטר בירה.

שלושת הבירות טעימות וכיפיות לשתיה. החזקה במיוחד טובה יותר ועשירה בטעם יותר.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.