בירות: גרימברגן בלונד וגרימברגן דאבל אמברה

את הבירה הראשונה עם השם גרימברגן בלונד שתיתי במסעדה בבלגיה בהמלצת המלצר. בירה מעולה מחבית. כשקונצרן קרלסברג השתלט על המותג, החלו לייצר אותו גם במקומות אחרים בעולם. הפעם מצאתי את אותה בירה, בבקבוקים, בחנות קשת טעמים, מתוצרת מבשלה פולנית בשם בוסמן שבעיר שצ'צ'ין.

אתחיל בזה שהטעם הטוב נשאר. בירה מעולה גם כשהיא בבקבוק. הצטרפה אליה בירה נוספת מהמבשלה: גרימברגן דאבל אמברה (ענברית כפולה). טעימה מאד גם היא.

גרימברגן בלונד

רכיבים: מים, לתת שעורה, סירופ גלוקוז, לתת חיטה, קרמל וכשות. 54 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה. 6.7% אלכוהול.

גרימברגן דאבל אמברה

רכיבים: מים, לתת שעורה, סירופ גלוקוז, סוכר, לתת חיטה, קרמל וכשות. 57 קלוריות לכל 100 מיליליטר בירה. 6.5% אלכוהול.

מבשלת בוסמן

מבשלת בוסמן נמצאת כיום בבעלות קרלסברג. מבשלת הבירה המקורית בשצ'צ'ין נוסדה בשנת 1848 ומתהדרת בהיסטוריה ארוכה ומבשלת גם בירות תחת המותג של עצמה.

פוסט זה פורסם בקטגוריה בירה, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.